Akeneo ja Vaimo

Akeneo on markkinajohtaja PIM-ratkaisuissa, jotka mahdollistavat jälleenmyyjiä ja brändejä tarjoamaan johdonmukaista ja rikastettua asiakaskokemusta kaikissa myyntikanavissa. Akeneon intuitiivinen alusta on tehty yksinkertaistamaan tuotetiedon hallinnan prosesseja ja suunniteltu yrityksille, jotka etsivät tehokkaita ratkaisuja monikanavaisen kaupankäynnin vaatimuksiin.

 

AKEneon tuotetiedonhallinnan edut

Akeneon työkalut helpottavat kauppiaita keskittämään toimintojaan, kääntämään ja kontrolloimaan tuotetietoa ja sen laatua. Tämän etuina on mm.: 

🎯 Korkeampi konversio

🎯 Parempi hakukonenäkyvyys

🎯 Nopeampi tuotteiden julkaisu

🎯 Vähentyneet tuotepalautukset

 

Akeneo tarjoaa tehokkuutta markkinointitiimeille, jotka ponnistelevat vanhojen työkalujen, kuten Excelin kanssa. Akeneo on tehty käyttäjiä varten, joten sen käyttäminen on intuitiivista ja helppoa!

 


Markkinajohtaja IDC:n selvityksessä

Joulukuussa 2019 julkaistussa PIMin toimialaselvityksessä IDC (International Data Corporation) analysoi PIM-markkinaa ja arvioi 14 PIM-järjestelmää. Akeneo valikoitui selvityksessä markkinajohtajaksi.

Voit ladata tutkimuksen täältä.

Lue lisää Akeneon blogista

Parhaat kumppanit

Akeneo ja Vaimo ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2018. Vaimo onkin saanut arvostetun Gold Partner -osoituksen Akeneolta. 

akeneo-ico-badge-gold-partner-horizontal1

 

Vaimo auttaa PIM-ratkaisun käyttöönotossa

Mikäli kiinnostuit Akeneon käyttöönotosta, ota meihin yhteyttä!